eksjo_nu

Utveckla

Är du en ambitiös entreprenör som vill satsa på ditt företagande? Vi vill förstås att du lyckas!

Kanske går du i tankarna att börja exportera, hitta nya marknader, kunder eller utveckla nya tjänster och produktsegment. Vi har kontakterna till finansering, exporthjälp, innovationstöd. Det spelar ingen roll om du är ett enmansföretag eller om du redan omsätter 50 mkr och har 30 anställda, det finns alltid sätt att utvecklas och växa!

Ta kontakt idag eller använd knappen till höger för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag!

 

Plankan Business Park

Plankan Business Park är en Co-Working space där upp till fyra företagare kan dela rum. Fördelarna med Co-Working spaces är väl dokumenterade i forskning och några av de största fördelarna är att man sitter tätt in på andra företagare. Man lär känna dels varandra och bygger upp sitt nätverk, men man exponeras också för varandras nätverk och kontakter. 

Hyran är gratis de tre första månaderna om man vill prova på att jobba tillsammans med andra och därefter är det en steghyra som ökar lite per kvartalsvis. Den maximala hyrestiden är 9 månader, detta för att få lite ruljans på företagen. 

Förutom en yta att sitta på så kopplar vi också på en affärsutvecklingsprocess där du kan få hjälp av en affärsutvecklare under hela perioden du sitter där. Allt för att ditt företag ska komma framåt.

Lite info: 
- Fyra företagare delar yta.
- Du får tillgång till en affärsutvecklare
- Tillgång till konferans. Projektor. Gratis kaffe.
- Tillgång till scanner och skrivare 
- Steghyra: Månad 1-3 Gratis. Månad 3-6 1000kr. Månad 6-9 2000kr.

Intresserad? Hör av dig till william.lehmus@eksjo.se / 0381-36271