eksjo_nu

Nominera till Årets Företagare

Nu är det dags för nominering till Årets Företagare 2019!

Kandidaten måste klara vissa formella krav som intresseorganisationen Företagarna sätter upp. Dessa formella krav är nationella och gäller lika för alla företag oavsett kommun eller region. Nomineringsperioden är till och med 1 juli. Detta för att styrgruppen som utser årets företagare ska ha tid på sig att kontrollera de nominerade mot nomineringskriterierna i god tid innan näringslivsgalan på hösten. Nomineringar inskickade utanför nomineringsperioden kommer inte att tas med i nomineringarna, utan du är i så fall välkommen att skicka in den igen under nästa nomineringsperiod.

Vill du nominera, är du välkommen att ladda ner och skriva ut  blanketten här. Du kan även fylla i den digitalt genom att  spara den på din dator och se till att blanketten är öppnad i Acrobat Reader. Fyll i blanketten, spara den och maila den till carina@eldaker.se

 

Årets företagare 2018: Markus Kyllenbeck, Reveljen AB

Landsbygdens utveckling är beroende av entreprenörer!
Genom sitt samhällsengagemang i kombination med stor erfarenhet från affärsvärlden lyckas Årets Företagare med ”omöjliga” bedrifter år efter år. Årets företagare är entreprenören som snabbt tar chansen när den uppkommer och
enträget håller fast vid tanken på att lyckas ända fram till målgång. Vilket nu sätter Eksjö Kommun och Mariannelund på den globala världskartan. Årets Företagare har genom att lyssna på omgivningen satt ihop pusselbitar och i samverkan med seriösa investerare skapat en jättesatsning i Mariannelund. Där industrifastigheter som annars riskerat att förfalla blir istället hemvist för ny teknologi i Mariannelund. Entreprenören äger och driver bland annat Reveljen Fastighets AB.
 

Varje år uppmärksammas kommunens företagare genom utnämningen av Årets Företagare, Årets Butik, Årets Landsbygdsföretag och Årets Turistpris under Näringslivsfesten. För att komma ifråga ska företaget vara nominerat och det är fritt fram för alla att nominera vilket företag man vill. Priset årets företagare ges ut av Företagarna Jönköpings Län i samarbete med näringslivet och kommunen.

Utmärkelsen delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.