eksjo_nu

Nominera till Årets företagare 2018

Kandidaten måste klara vissa formella krav som intresseorganisationen Företagarna sätter upp. Dessa formella krav är nationella och gäller lika för alla företag oavsett kommun eller region. Nomineringsperioden är till och med 31 maj. Detta för att styrgruppen som utser årets företagare ska ha tid på sig att kontrollera de nominerade mot nomineringskriterierna i god tid innan näringslivsgalan på hösten. Nomineringar inskickade utanför nomineringsperioden kommer inte att tas med i nomineringarna, utan du är i så fall välkommen att skicka in den igen under nästa nomineringsperiod.

Vill du nominera, är du välkommen att ladda ner och skriva ut  blanketten här. Du kan även fylla i den digitalt genom att  spara den på din dator och se till att blanketten är öppnad i Acrobat Reader. Fyll i blanketten, spara den och maila den till mailadressen som står angiven längst ner på blanketten. Eller använd denna länk för ett digitalt dokument >>

Varje år uppmärksammas kommunens företagare genom utnämningen av Årets Företagare, Årets Butik, Årets Landsbygdsföretag och Årets Turistpris under Näringslivsfesten. För att komma ifråga ska företaget vara nominerat och det är fritt fram för alla att nominera vilket företag man vill. Priset årets företagare ges ut av Företagarna Jönköpings Län i samarbete med näringslivet och kommunen.

Utmärkelsen delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.
 

Årets företagare 2017: Mikael Wiktorsson, Mariannelunds maskin och reperationsverkstad

Foto: Fredrik Johansson Foto: Fredrik Johansson

Årets företagare i Eksjö kommun 2017 är en person som med kreativitet och problemlösning i fokus levererar högkvalitativa servicetjänster till både små och stora kunder. Med ett gediget hantverkskunnande och en stor portion serviceanda har företagaren utvecklat sitt bolag som vuxit i stadig takt för att idag vara en självklar aktör i Eksjö kommun. Med ett helhjärtat engagemang i sin hembygd bidrar företagaren med både kunskap och tid för att utveckla bygden, skolan och företaget. Själv säger han att han ”kan lite om mycket”. Årets företagare 2017 i Eksjö kommun är Mikael Wiktorsson på Mariannelunds Maskin och reparationsverkstad.