eksjo_nu

Lediga lokaler

Är du hyresvärd och har lediga kontorslokaler som du vill annonsera om här? Kontakta Marie Brask, marie.brask@eksjo.se.
 

Industrilokaler/ kontorslokaler, Galoppstigen 1, Eksjö

Hejca AB har förvärvat gamla Monticos lokaler och här finns flera möjligheter till etablering.

För mer information kontakta Henrik Karlström, info@hejca.se
 

Industri/lagerlokal, Råsa 1

Industri/lagerlokial lokal på ca 500 m2 belägen på Råsa 1, Eksjö i anslutning till väg 32 mot Tranås. Porten till lokalen är 3,50 hög och separat gångdörr in finns. Lokalen är välisolerad med möjllighet att värmas upp och hållas tempererad. I golvet finns golvbrunnar och det finns vatten indraget. Även ledningar för tryckluft finns installerade. Hela området runt lokalen är asfalterad. Uppfarten från väg 32 är också asfalterad.
 
För mer information kontakta Dag Thorstensson 070-24 22 836 eller maila: rasagard@gmail.com. Det går även kontakta Christina Torstensson: 076-5803427.

Kontorsrum i kontorshotell, Kapellvägen 4D, Eksjö

Möblerat kontor med höj- och sänkbart skrivbord. Tillsammans med ett glatt gäng delar du fikatider, konferensrum, besöksytor och parkering. Du får ett suveränt skyltläge mot riksvägen och mycket bra tillgängliget för besökare.

I hyran ingår allt såsom värme, el, kyla, larm med åtgärd, kaffe, konferensrum, parkering, konferensrum med projektor, whiteboard och surroundljud. Vi har klimatkompenserat genom att anläggningen drivs med vindkraft från anläggningar som vi är andelsägare i. Du har även tillgång till 4-färgsskrivare/kopieringsmaskin.

Hyra 3200 kr/månad exkl moms.

För mer information kontakta Ola Stålebrink, AVIA AB på 070-545 40 30