eksjo_nu

Årets Unga företagare 2020 Linnea Henrysson

”Årets Unga Företagare i Eksjö kommun är uppvuxen med gummistövlarna i den småländska myllan och har redan lång erfarenhet inom gröna näringar. Med ledorden kvalitet, hållbarhet och närhet utvecklar hon sin egen verksamhet och arbetar målmedvetet för att hitta nya försäljningskanaler, både för sig och sina kollegor. Som initiativtagare till Eksjös växande Reko-ring och drivande ledamot i LRF-styrelsen bidrar hon till utveckling för hela branschen. Detta är förmodligen bara början. Linnea Henrysson har definitivt inte satt sin sista potatis! ”ähus.” 

Utmärkelsen delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas. Kandidaterna måste klara vissa formella krav som intresseorganisationen Företagarna sätter upp. Dessa formella krav är nationella och gäller lika för alla företag oavsett kommun eller region.

Priset årets företagare delas ut av Föreningen företagarna Höglandet. För att komma ifråga ska företaget vara nominerat och det är fritt fram för alla att nominera vilket företag man vill.
Årets nomineringstid har gått ut, men du kan alltid nominera en kandiat nästa år!

Nomineringsblanketter:
Årets Företagare 
Årets Unga Företagare