eksjo_nu

Tidigare pristagare Årets ta-sig-församhetspris

2018: Lindholmsgruppen
LindholmsGruppen har visat prov på stort mod, positiv framåtanda och att följa sin visioner ända fram till målgång. Genom att ta klivet och utveckla koncernen ytterligare har de nu investerat i en helt ny volymfabrik som sattes i full drift i januari 2018. En stor satsning som lyfter och berikar näringslivet runt om i hela Eksjö kommun.

2017: Markus Kyllenbeck
Med ett driv och stort engagemang har årets pristagare engagerat sig i såväl företags- som samhällsfrågor. Utan att kräva att ”någon annan” ska göra det så tar entreprenören tag i det själv och under stort hemlighetsmakeri lyckas pristagaren locka en av våra största byggkedjor att etablera sig i Mariannelund.

2016: Rickard Bergh, Orrhaga Waterjet För att han har gjort verklighet av det som för de flesta bara förblir en dröm! Som ung entreprenör med en stark vilja att driva eget företag kom han in på eksjö.nus kontor och presenterade sina funderingar. Med en otrolig envishet, stor uthållighet och en vilja av stål har han oförtrutet förverkligat sin dröm och driver idag ett stabilt industriföretag placerat i en av Eksjö kommuns häftigaste industrilokaler.

2015: Norrgårdens Förvaltningsaktiebolag. 2015 års Ta-sig-församhetspris går till Norrgårdens Förvaltningsaktiebolag för initiativet och byggandet av hyresfastigheten Banken 1.