eksjo_nu

Årets företagare 2019: Filip Hjelmland, Hjelmland Racing AB

Årets företagare är trots sin ringa ålder redan en erfaren företagare. Med en sällan skåda positivitet väljer han att se de svåraste motgångar som en möjlighet att utvecklas. Han är allt annat än bitter! Hans vardag är en noga avvägd balans mellan full gas och noggrant strategiarbete i företaget. Han skapar konkurrensfördelar i varje enskild detalj - i allt från teknik till mental träning. Han bygger sitt eget varumärke samtidigt som han framgångsrikt vårdar såväl teamet som sponsorerna och nästa generation inom sin sport. Hans arbetsplats är både Norden och Europa. Oavsett var han befinner sig förmedlar han en genuin stolthet för sin hemort och placerar Eksjö kommun på kartan. Årets företagare 2019 i Eksjö kommun är Mariannelundssonen och speedwayföraren Filip Hjelmland.

Priset årets företagare delas ut av Föreningen företagarna Höglandet. För att komma ifråga ska företaget vara nominerat och det är fritt fram för alla att nominera vilket företag man vill.

Utmärkelsen delas ut till en företagare som under året utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.
 

Nominera till Årets Företagare

Nominera till Årets Företagare 2020!
Kandidaten måste klara vissa formella krav som intresseorganisationen Företagarna sätter upp. Dessa formella krav är nationella och gäller lika för alla företag oavsett kommun eller region. Nomineringsperioden är till och med 1 juli. Detta för att styrgruppen som utser årets företagare ska ha tid på sig att kontrollera de nominerade mot nomineringskriterierna i god tid innan näringslivsgalan på hösten. Nomineringar inskickade utanför nomineringsperioden kommer inte att tas med i nomineringarna, utan du är i så fall välkommen att skicka in den igen under nästa nomineringsperiod.

Vill du nominera, är du välkommen att ladda ner och skriva ut  blanketten här. Du kan även fylla i den digitalt genom att  spara den på din dator och se till att blanketten är öppnad i Acrobat Reader. Fyll i blanketten, spara den och maila den till carina@eldaker.se