eksjo_nu

Tidigare pristagare - Årets butik

2018 - Blomsterboden
Årets butik startade redan 1956 och har drivits av de nuvarande ägarna sedan 1989. Butiken är inbjudande och ett föredöme för både Eksjö och hela landet med sin inspirerande interiör och sitt breda utbud av blommor och inredning. Årets butik är Blomsterboden som drivs av Anna och Pelle Nelzén. Med ett genuint driv och ett naturligt intresse för kundernas bästa har Anna och Pelle hela tiden utvecklat företaget. Butiken uppskattas både av lokala och regionala kunder, turister och av branschkollegor. I år tilldelades Blomsterboden titeln ”Årets handlare” i hård konkurrens med 112 andra Interflorabutiker.

2017 - Eksjö Bokhandel
Med sina 174 år i staden Eksjö och med lång erfarenhet av att ha ett utbud som tilltalar alla; gammal som ung. Bokhandeln ser till att vi i Eksjö får komma på författarkvällar, blir uppdaterade på sociala medier och har möjlighet att vara med i deras kundklubb. Eksjö bokhandel möter upp turisterna med sina språkkunniga medarbetare. Genom bok och biblioteksmässan för de ut namnet Eksjö till hela bokintresserade Sverige.

2016 - Otyg
Årets butik följer trender och årstider och utvecklas ständigt, samtidigt som de bevarar sin profil i Eksjö stad. En inspirerande butik och trivsam utemiljö som lockar kunder till Eksjö

2015 - Elkedjan
Årets butik är ett lysande exempel på att det med ett genomtänkt sortiment, stora fackkunskaper och ett glatt leende går att locka till sig trogna kunder oavsett läge. Kundernas behov tillgodoses på ett föredömligt sätt, och med ett aktivt ledarskap har en lönsam verksamhet utvecklats.